تاریخچه کاپوچینو و یک پیشنهاد در انتها

کاپوچینو، نوشیدنی قهوه ساخته شده از قسمت‌های مساوی اسپرسو، شیر بخارپز و شیر کف کرده، که منشأ احتمالی ایتالیایی دارد، اما تحت تأثیر یک سلف اتریشی. اگرچه یک کاپوچینو شبیه به لاته است، اولی در سه قسمت مساوی و متمایز قرار می‌گیرد – با فوم معمولاً به شکل عروسکی روی نوشیدنی ریخته می‌شود – در حالی که دومی مخلوطی از یک قسمت اسپرسو و دو قسمت شیر بخار پز است. یک لایه نازک از فوم در بالا. به دلیل محتوای شیر بیشتر، لاته معمولا شیرین تر و کالری، چربی و پروتئین بیشتری دارد.

اولین گواهی کاپوچینو از قهوه‌خانه‌های وین در قرن هجدهم می‌آید، جایی که Kapuziner به عنوان یک نوشیدنی محبوب ساخته شده از قهوه و خامه فرم گرفته، معمولاً با شکر ظاهر شد. اما کاپوچینوی ایتالیایی اولین بار در اوایل قرن بیستم و پس از اختراع دستگاه اسپرسوساز ظاهر شد. نام مشترک این دو نوشیدنی مستقیماً به رنگ لباس‌های فرقه کاپوچین مربوط می‌شود، که یک کلاه قهوه‌ای رنگی پوشیده بودند که پس از باز شدن کاپوت، سر سفید رنگی را نمایان می‌کرد که باید بعداً شباهتی را به آن نشان داد. رنگ هر دو نوشیدنی، اتریشی و ایتالیایی. همین شباهت بصری به دلیل نامی است که به میمون کاپوچین داده شده است، که یک دسته موی راهب مانند در پشت سر خود دارد.

دستگاه های اسپرسوساز اولیه گران و دست و پا گیر بودند، اما در دوران پس از جنگ جهانی دوم، دستگاه های اسپرسوساز کم هزینه تر و در دسترس تر شدند. با این پیشرفت، کاپوچینو به نوشیدنی انتخابی برای ایتالیایی ها در صبحانه تبدیل شد، یک وعده غذایی ساده که معمولاً از یک شیرینی یا یک رول سفت تشکیل شده است. ایتالیایی ها به طور سنتی از نوشیدن هر چیزی که حاوی شیر بعد از صبحانه است بیزار هستند، زیرا شیر مانع هضم یک وعده غذایی مناسب می شود و در نتیجه، کاپوچینو به ندرت بعد از ساعت 10:00 یا 11:00 صبح سرو می شود. در واقع، در بسیاری از کافه‌های ایتالیایی، دیگ‌های فلزی مورد استفاده برای شیر بخارپز در اواخر صبح کنار گذاشته می‌شوند و به گردشگرانی که به دنبال کاپوچینو هستند، توصیه می‌شود به جای آن یک اسپرسو ساده بنوشند.

در خارج از ایتالیا، کاپوچینو برای اولین بار در بریتانیا رایج شد، جایی که قهوه و شیر در تمام ساعات با هم مصرف می شد. این نوشیدنی در اوایل دهه 1930 به رستوران های ایتالیایی در ایالات متحده معرفی شد، اما تا دهه 1980 بود که با ظهور زنجیره های قهوه زنجیره ای در سراسر کشور، این نوشیدنی رایج شد.

اگر عاشق قهوه هستید، راه‌های زیادی برای خوش طعم کردن نوشیدنی‌تان وجود دارد، اما هیچ چیز بهتر از ادویه پودر زعفران نیست. این ادویه راهی منحصر به فرد برای ایجاد ماجراجویی در شما با نوشیدنی هایتان است. این ادویه راه حل نهایی برای ارائه بهترین نوشیدنی با خواص فراوان برای شماست.